اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

رونمایی از جدیدترین تصویر «جیمز وب»

  • کد خبر: ۱۷۳۹۳۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
رونمایی از جدیدترین تصویر «جیمز وب»
ناسا به مناسبت سالروز انتشار نخستین تصاویر رنگی و علمی تلسکوپ فضایی جیمز وب تصویر جدیدی از این تلسکوپ فروسرخ قدرتمند منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناسا در توضیح این تصویر که به تازگی منتشر شده است نوشت: این صحنه‌ی مسحورکننده یک سالگی اکتشافات جیمز وب را جشن می‌گیرد.

در اینجا نمایی نزدیک از ابر میان ستاره‌ای رو اوفیوچی (Rho Ophiuchi) که نزدیک‌ترین منطقه‌ی ستاره‌ساز به زمین است را مشاهده می‌کنیم. وب نگاهی کاملا جدید به حدود ۵۰ ستاره‌ی جوان که جرم بسیاری از آن‌ها به جرم ستاره ما نزدیک است انداخته و درکی اجمالی از مراحل اولیه زندگی خورشید ارائه می‌کند. غبار تیره و متراکم همچنان پیش ستاره‌ها را ایجاد می‌کند در حالی که یک نوزاد ستاره‌ای نوظهور دو جت عظیم از هیدروژن مولکولی را به سمت بیرون پرتاب می‌کند.

رونمایی از جدیدترین تصویر «جیمز وب»

ما به طور مداوم از توانایی وب برای رصد جهان در وضوح بالا شگفت‌زده می‌شویم. این تلسکوپ با مطالعه‌ی همه چیز از کهکشان‌های دور اولیه گرفته تا منظومه شمسی ما که آن را خانه می‌نامیم این امکان را فراهم می‌کند تا داستان خود را بهتر درک کنیم. اکنون یک سال شگفت‌انگیز را پشت سر گذاشته‌ایم و سال‌های زیادی پیش رو داریم.

جت‌های سرخ‌رنگ دوگانه که از ستاره‌های جوان نشات می‌گیرند نیمه تاریک بالای عکس را پوشانده‌اند. در مرکز و بخش پایینی ساختاری به رنگ زرد کم رنگ و غار مانند وجود دارد که یک ستاره جوان در مرکز آن قرار دارد.

مجموعه ابر «رو اوفیوچی» مجموعه‌ای از ابر‌های میان ستاره‌ای با سحابی‌های مختلف است. این ابر میان ستاره‌ای در فاصله‌ی تخمینی حدود ۴۶۰ سال نوری از زمین قرار دارد و یکی از نزدیک‌ترین مناطق ستاره‌ساز به منظومه شمسی به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->